Webshop » Drumstel

Drumstel

Drumstel

De drumstellen zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties van diverse merken. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar drumstel om te beginnen of op zoek bent naar een professionele drum, we hebben voor elke drummer en elk budget een drumstel beschikbaar. Je kan kiezen uit drums van Gretsch, DW-drums, PDP, Canopus, DS drums, British drum Company,  Dixon, STAGG, Drumcraft...

Ben je nog niet zeker over de aankoop, dan kan je ook kiezen om een drumstel te huren of opteren voor huurkoop.


Wil je leren drummen of beginnen met drummen dan kan je bij ons terecht om een kwalitatief drum of drumstel te kopen tegen een schappelijke prijs. Met deze drum instapmodellen kan je jaren verder. U kan kiezen uit (beginners) drumstellen van STAGG, Drumcraft, maar ook van Dixon, PDP en Gretsch drums. 
Op al onze drumstellen heb je een garantie van 1 jaar.

Niet alleen als beginnende drummer, maar vooral ook als gevorderde en (semi-) professionele drummer ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ervoor gekozen om fantastische, kwalitatieve en professionele drumstellen aan te bieden van de minder bekende merken. Deze professionele en semi-professionele drumstellen zijn stuk voor stuk authentieke drumstellen van superieure kwaliteit. Zo kan u kiezen voor drums (drumstellen) van British drum Company (made in UK), Canopus (made in Japan), DSDrums (made in Italy).

Neem gerust contact op voor bijkomende informatie of andere vragen.